Luchtvaartadviesdiensten

Wij bieden sinds het begin van deze eeuw luchtvaartadviesdiensten aan overheden, verleners van luchtvaartnavigatiediensten en internationale luchthavens. De verschillende perspectieven hebben ons ruim inzicht gegeven van de luchtvaartindustrie.

Onze ervaringen in de luchtvaartindustrie helpen ons om op maat gemaakte en hoogwaardige service aan onze klanten te bieden. Het portfolio van consultancydiensten is gericht op: luchthaven en milieu, luchthavenontwikkeling, luchtvaartveiligheid en -regelgeving, duurzame luchthaven, luchtvaartstudies en luchtvaartadviesdiensten.

Als u wilt worden opgeleid in een van onze portfoliodiensten, bieden wij training op maat. Daarnaast bieden we beleidsadvies, ondersteuning en advies aan uw organisatie om compliant te worden. Zeker zijn van het onderzoek? Voorkomen is beter dan genezen! Wij voeren daarom ook contra-expertises uit.

In de loop der jaren hebben we onze ervaring in het beheer van grotere projecten ontwikkeld. De sleutel tot succes in deze projecten is multi-stakeholder management. We zijn gespecialiseerd in het tot een goed einde brengen van dergelijke complexe, langlopende projecten binnen een gepland tijdsbestek.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Tel: +31 (0)85 – 00 711 00 Mail: info@airinfra.eu

Key services

We hebben onze expertise en assistentie geboden aan luchthavens, overheden, luchtvaartmaatschappijen en verleners van luchtvaartnavigatiediensten. Bent u geïnteresseerd in het leren over een specifiek onderwerp uit ons portfolio? We helpen u graag en bieden de training op maat die u nodig hebt!

Neem contact op

 

Nationale, regionale en lokale overheden moeten toezicht houden op allerlei onderwerpen, waaronder de luchtvaart. Om meerdere onderwerpen te kunnen beheren, ontbreekt het overheden wellicht aan een goed begrip van de luchtvaartindustrie. We hebben ervaring met het verstrekken van beleidsadvies over luchtvaart aan alle soorten overheden. Deze adviezen omvatten onder andere het implementeren van internationale regelgeving conform ECAC Doc29 en het introduceren van de ICAO Balanced Approach.

In sommige gevallen moeten luchthavens of overheden voldoen aan bepaalde nationale of internationale regelgeving, waaronder ECAC Doc29. We hebben ervaring met het bieden van advies en compliant worden. We zullen u begeleiden tijdens het gehele proces om compliant te worden, adviseren over de te volgen procedures en ondersteunen bij verder onderzoek, monitoring of contra-expertises.

Om onderzoek en projectkwaliteit te garanderen, zijn contra-expertises van groot belang. Luchtvaartgerelateerde beslissingen zijn over het algemeen gevoelig in de huidige markt. Daarom kan het publiceren van onjuiste (gevoelige) informatie het gehele proces vertragen. Om ervoor te zorgen dat de onderzoeksresultaten correct zijn, voeren wij contra-expertises uit. We hebben interne expertise en begrijpen de onderzoeksmethodologie. Voorkomen is beter dan genezen!

In de loop der jaren hebben we onze ervaring met het beheer van grotere projecten verder ontwikkeld. De sleutel tot succes in deze projecten omvat multi-stakeholder management, variërend van luchthavens en verleners van luchtvaartnavigatiediensten (ANSP’s) tot overheden en hun maatschappij. We zijn gespecialiseerd in het tot een goed einde brengen van complexe langetermijnprocessen binnen een gepland tijdsbestek.